Első bejegyzés - avagy új év, új blog!

Share it Please
Mindenkit sok szeretettel szeretnék köszönteni a blogomon ami jelenleg üres, de ígérem ezen változtatunk! :) Ebben a bejegyzésben szeretnék picit bemutatkozni nektek, elmondani miről fog szólni a blog, mire lehet számítani.









A becenevem Mimi, így fogtok a blogon is megtalálni. 24 éves vagyok. (Lassan de biztosan 25.) Gödön élek a párommal aki 6 éve a mindenem.. Van 3 sziámi cicánk és egy tündéri Husky kutyusunk Freyja aki csodássá teszi a mindennapokat és aki mellé idővel majd egy újabb Huskyt szeretnénk.  Vendéglátásban dolgozom mióta az eszemet tudom, pultos, pincér szakmában.  Illetve tetováló szalonban vagyok piercer ebből az is következik, hogy imádom a picit extrémebb dolgokat, rengeteg tetoválással büszkélkedem. Imádom az állatokat. Szerintem minden állat egy csoda ( kivéve a pókokat és a darazsakat.) bár őket is imádnám ha nem rettegnék tőlük annyira. :D





Többször is voltak már saját oldalaim, blogom viszont csak egyszer ahol többnyire tini koromban a saját verseimet, gondolataimat osztottam meg. Természetesen azóta már nem üzemel az a blog és ha néha rátévedek jókat nevetek a tini problémáimon és gondolataimon. Sajnos azóta a saját oldalaim is megszűntek valahogy elhagyott a lelkesedés és úgy érzem az olvasás és a könyvek az egyetlen ami már nagyon régóta elkísér és megunhatatlan mivel mindig jön valami új, valami változatos, ha az ember egész nap olvas sem tudja a világ összes történetét átélni. :)

Tehát ha ez eddig nem volt nyilvánvaló (persze, hogy az volt :) ) akkor a blog könyvekről fog szólni. Elsősorban az elolvasott könyveket szeretném nektek majd véleményezni, ajánlani, vagy nem ajánlani.

Az ízlésem szerencsére nagyon sokszínű, sok mindent szeretek olvasni (Fantasy? Jöhet. Krimi? Jöhet. Politika? Életrajz? Ifjúsági irodalom, romantika? Miért ne? ) így remélem mindenki fog találni kedvére valót! A célom nem csak az, hogy én mit gondolok egy adott könyvről, történetről hanem az is, hogy együtt beszéljünk idővel erről, hiszen aki imád olvasni az tudja, hogy nagyon nehéz olyan embert találni akivel az elolvasott történeteket át lehet tárgyalni ugyanis vagy túl kevés olvasó barátunk van vagy más az ízlésük.  Egy szuper társaságot szeretnék itt kialakítani, ugyanúgy érdekel a ti véleményetek is mindenről!  Egy csapatot! Minden könyvajánlást, tanácsot szívesen fogadok és én lennék a legboldogabb ha együtt sikerülne ezt a blogot egyre jobbá tenni! :)

Köszönöm mindenkinek aki elolvasta és boldog új évet kívánok nektek!
Mimi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Blogroll

About