Jojo Moyes - Mielőtt megismertelek

Share it Please
Louisa Clark egy csendes kis városban él, pékségben dolgozik, nem is vár többet, boldog így.
Míg nem a munkahelye megszűnik így kénytelen új állást keresni.
Szerencséjére talál is egy hirdetést ahol remek fizetéssel kecsegtetnek, ahol semmi más dolga nincs, mint egy tolószékes férfi társasága lenni, illetve az alapvető szükségleteit segíteni. Ez egyszerű feladat lesz gondolja ő, hiszen jó társaság, remek teát tud főzni, és vicces és sosem késik.De mi van akkor, ha kiderül, hogy a tolószékes férfi egy bunkó? Elviselhetetlenül viselkedik? Talán pont ezért lesz ennyire szerethető?






Ha valaki azt mondja nekem, mondj egy jó romantikus könyvet, akkor biztos, hogy ez lesz az! A kedvenc romantikus történetem pedig ritkán olvasok romantikus könyveket, de ez...

A történet egy kis városban indul...
Louisa Clark  elveszíti állását, így gőzerővel keresésbe kezd, majd talál egy lehetőséget amit annyira jónak tart, hogy el is megy az interjúra.
Rájön, hogy egy nagyon gazdag családról van szó. Egy tolószékes férfit kell gondoznia, aki egy tökéletes életet élt, rengeteget utazgatott,sportolt, gyönyörű barátnője volt, rengeteg barátja. Sajnálatos módon motorbalesetet szenvedett, lebénult nyaktól lefelé, így éllátásra szorul minden téren. A barátnője elhagyja, fájdalmában mindenkit ellök magától, egyedül marad.


Amikor Louisa  első munkanapja következik hamar rájön, hogy Will egy mogorva férfi akivel valószínűen nem fognak kijönni, de próbál optimistán állni a helyzethez hiszen nagyon kell neki ez az állás. Bár a férfi egy kiállhatatlan alak aki folyamatosan idegesíti végül talán pont ezért elkezd vonzódni hozzá.
Rájön, hogy a felszín alatt egy csodálatos ember lakozik. Innentől kezdve minden idejét arra fordítja, hogy Will életét jobbá tegye... Szépen lassan rájön, hogy nem csupán jobbá szeretné tenni az életét, hanem vele akarja leélni. Egymásba szeretnek. Louisa nem is lehetne boldogabb, elfogadja Willt úgy ahogy van, a segítségére van mindenben, Will pedig rájön, hogy Louisa sosem hagyta el a kis várost, ahol él, így megpróbálja megmutatni neki azt a csodát amit ő az utazásai alapján megtapasztalt. Meg akarja tanítani, Louisát igazán élni. De Louisa később  elcsíp egy veszekedést Will szülei között amiből kiderül számára, hogy Will 6 hónapot adott a szüleinek mielőtt elvégzik ratja az eutanáziát. Borul az egész elképzelése a jövőt illetően, nem akarja elhinni amit hallott, hihetetlen mérges lesz, hogy ő erről nem tudott, de reménykedik abban, hogy Will döntése megváltozik, mert megismerte őt.

Vajon erősebb a szerelem Will elkeseredettségénél?

Minden nőnek ajánlom ezt a könyvet, főleg azoknak akik unják már a tipikus romantikus történeteket, mert ez nem az, azt garantálom.
Egészen az elejétől a végéig nevetsz és beleéled magad, hogy mennyire "kis hülyék". Két igazán szerethető karakter, akik a végére teljesen a szívedbe hatolnak!

5/5

Bolti ár: 3799.- 
Kedvenc idézet a könyvből:

Hamarosan...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Blogroll

About